kepastian

Assalammualaikum btul ke yg ni real blh Thu prkembangn bby sbb sy ad buat test pregnant ad 2 line merah mklum ank prtme..JD NK kpastian btulke dsini ialah btul yg blh kta Thu btul2 kta pregnant..sbb prut slalu kerap sakit

2 Balas

Upt detect hormon hgc which is hormon org pregnant.. kalau dah 2 line tu insyaallah mgandung la awak. Tpi nak kepastian kene g scan jugak untuk tgk perkembangan janin dan untuk pastikan dia berada ditempat yg betul( bkn ectopic)

5y ago

Tulh Tu ajk husband prgi check sok sbb tkut JD ap2 bhaya kang

Ni hri2 sakit prut mengeras he tkutlh JD ap2 kn