Hi Mummy bg korg mne lg selesa kita pkai bju yg ad butang or tkde bg senang nk nyusu bby

Assalamualaikum korg pkai bju yg ad butang ke or tkde butang bg senang nk menyusu baby? #ingintahu

3 Balas

ofc yg ade butang or zip lg sng nk menyusu anak. smbil tu bawak nursing cover n beli kipas leher biar anak x panas

Depends pada design dan cutting baju. Dua2 saya pakai. Yang penting bagi saya nursing bra dan nursing cover.

saya prefer xde butang..yg selak tu je..senang nak menyusu xyah susah2 nak buka butang atau zip.