Susu

Assalammualaikum.. Ingat sy lgi x.. Yg pnah pos.. Awl thun ni.. Sy kgguran... ? Alhamdulillah syukur.. Sy dberikn pluang dan ruang untk mgndung lg😊syukur sgt.. Mnta doa smua ibu2 dalm ni.. Doakn kndungn sy klini ye.. Slmat dan dprmudahkn sglenye hngga brsalin.. Aamiin n trime ksih kpd ibu2.. Dan sy ingin brtnye.. Susu ibu mgdung ap ye yg ssuai dan prlukah asid folic??

18 Balas

Tahniahh sis...Semoga sis n baby sihat sehingga brsalin nnti😇

4y ago

Trime ksih sis... Aamiin.. Syukur Alhamdulillah😊

acid folic sgt penting untuk ibu pregnant

Tahniah..awak jaga kandungan awk elok2..

Alhamdulillah tahniah, jaga diri😊

4y ago

Alhamdulillah.. Trime ksih sis... 😊

Alahamdulillah. Tahniah sis

Alhamdulillah..tahniah

Alhamdulillh. Tahniah

Alhamdulillah.