Susu

Susu ap yg ssuai untk ibu pgnnt mnum ye.. Skrg sy mnum Anmum.. Tp ble tngok fdbck yg pnah mnum anmum.. Bleh jdikn bby bsar n kncing mnis.. Btol ke???

4 Balas

sy ok je mnum anmum dr awl..berat akhir nk bersalin 55kg je..bb kuar 36 week 2.855kg.ats orglh klau nk mnm skali sari pn xpe..doc y sarankan kt sy aritu

Nurse pn nasihat sy jgn minum anmum. Tp ikt bdn masing2. Ada org sng naik bdn. Sis monitor la dlu sebulan dua bdn sis mcm mana.

Saya dah minum 2 kotak masa awal kehamilan takde issue pun. Gdm pun takde. Ikut kesesuaian orang jugak kot

Ye betul.. Xdigalakkan minum anmum.