Syukur alhamdullillah

Alhamdullillah...trima ksih yg doakn sy cpt brslin hri tu..my precious baby stelah 6 thun...baby feb.. smoga yg berttc di permudhkan urusan utk mndpt rzeki bby thun ni...ibu2 yg menunggu hri di permudhkn bersalin jga...smoga smuanya slmat dunia akhirat...🥰🥰🥰

Syukur alhamdullillah
2 Balas

alhamdulillah , masyaallah tabarakallah.. comelnya baby 🥰.. tahniah puan & suami , selamat berpantang dan selamat menempuh dunia keibu-bapaan~

comelnyaa babyy😍😍