Good news to share

Salam mommy ... Alhamdulillah sy selamat dliver baby secara czer smlm .. trime ksh atas doa dan advise yg membina drp mommy2 spjg sy pregnant. . Nikmat nya diberi pluang mnjadi seorg ibu .. syukur .. #firstbaby #firstmom #overdue41week2days

13 Balas

Alhamdulillah smoga awak dan baby dalam jagaan Allah swt slalu . Doakan saya jugak yaa , tp lmbt lg due bulan mac next year hehee

alhamdullillah , selamat berpantang puan .. bestnya dapat bau baby ehehe saya lambat lagi due bulan 12 ☺️

Alhamduilillah sis, smoga baby dan sis sihat selalu. Selamat berpantang ye🥰

tahniah ... Sya pun tnggu hari ja tak shabar nk sambut anak pertama 😘

Syukur , alhamdulillah . Selamat berpantang dan tahniah yaa .

tahniah... saya pun tak sabar nk tunggu due bln 10 ni

2y ago

sma la kita sis

syukur alhamdulillah. tahniah dan selamat berpantang

alhamdulillah..tahniah..selamat berpantang

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang

alhamdulillah syukur kehadrat Allah