Kgguran

Assalammualaikum.. Tmpoh ari.. Sy ad brtnye kan ttng normal x klau mse pgnt brlku sndri pndrahan.. Arini sy khilngn ank sy.. Sy kgguran.. Doaknn sy kuat ye

17 Balas

Moga sis terus kuat. Saya pun mengalaminya awal tahun lepas. Alhamdulillah Allah beri rezeki mengandung lagi. Sekali lagi Allah sayang saya. Bayi meninggal masa kandungan 8. Sekarang saya berpantang baby kat syurga. Sis kuat yer. Kita insan terpilih. Allah nak bagi ganjaran lebih baik nanti. 😊💗

4y ago

InsyaAllah sis.. Trime ksih n takziah untk awk jgk.. Kite sme2 insan trplih ad ank dsyurga..

Waalaikumsalam .. Nasib kita sama sis , sis skg tengah layan sakit mcm contrction nak bersalin tu ... Klau ikutkn ari rabu sy dah kena cuci .. Smoga akan ada rezeki lagi buat kita ..

4y ago

Smoge dprmudahkn urusan sis.. Sy mse ggur n skrg gri k2 xde rse skit .. Aamin smoge kte dberkn rzeki lgi lpsni.. Aamin

Boleh sy tahu , spnjg pndarahan tu ada rase sakit tak ? Sbb sy mngalami pendarahn yg sme . Tpi dktr pun masih belum tahu gugur atau tak . 😢

4y ago

Ye.. Sy g osptl... Drah da pnuh 1pad.. Sblom g osptl drh da strt klua n trse mcm ad ktulan bsar klua

Waalaikumsalam..sy faham keadaan sis.sy penah keguguran bulan 6 haritu.semoga ade lagi rezeki untuk sis menimang cahaya mata..take care sis😊

4y ago

Trime ksih sis.. InsyaAllah ad rzeki sy lgi nnti.. Aamin...

Sabar ya sis... Ujian Allah... Kuatkan Hati Dan Diri... Suatu hari pregnant lagi, insya-allah.. nanti Ada la rezeki sis... Salam takziah..

Smg kuat sis,sy pn br lps keguguran bln 10 tp alhamdulillah ni dh pregnant blk.smg kali ni ade rezeki kami..hrp sis pn sama

4y ago

InsyaAllah sis.. Trime ksih.. Mudh mudahn sy jgk akn prgnnt jgk.. Pnntian 5thun 😭

Semoga sis terus kuat n tabah. Sangat memahami sbb kita berharap n dah menunggu lama..semoga ada rezeki lg selepas ini..amin

4y ago

Trime ksih sis.. Aamin.. InsyaAllah

Puan boleh saya tahu apa tanda tandanya ye? Sebab saya dah 5 weeks. Last week start bleeding macam period. Risau jugak

4y ago

Sy xde alahan sis.. Walaupn loya n mntah.. Dri awl xde.. Cume mse kluar coklat n drah.. Slera mkn sy kurng.. Sllu abis mkn.. Tp ble strt mcmtu.. Skit je da buat sy x abis

Salam takziah . Semoga terus kuat . Pantang dgn betul sis . InsyaAllah ada rezeki lagi tu . Banyak kan doa sis .

4y ago

InsyaAllah.. Aamin sis.. Trime ksih ye

Allahu, banyakkan bersabar ye sis. Smoga sis n suami sentiasa kuat dan sabar. InshaAllah nanti preggy lagi tu.

4y ago

Trime ksih sis.. InsyaAllah.. Mudh mudahn.. Aamin