risau

Assalammualaikum ibu²...td pergi checkup kat klinik n scan untuk 28w..keputusan scan dktr ckap bahagian perot baby kecil bebanding bahagian lain 26w+-... n kena repeat scan minggu depan...ada x ibu² yg pernah alami mcm nie? Ada pape masalah x bila baby lahir atau repeat scan yg seterusnya ada pekembangan bahagian tersebut...bole sharekan... Risau pulak pikir... ?thank you ibu²...?

1 Balas

think positif ya sis. doa banyk2 minta perlindungan dri Tuhan.

4y ago

Dah scan sis..alhamdulillah..semua oke sis..