Due date minggu depan..

Assalammualaikum ibu2 dan bakal ibu semua. Ada yg sama due minggu depan x? Due sy 11/9. Xsabar nk jumpa baby tp dlm masa yg sama takut juga. Moga dpermudah semuanya oleh Allah.. aamiin..

9 Balas

wsalam semoga dipermudahkan persalinan sis nnti aminn ...sya pun due 11/9 ni .. 31/8 sya da trun tnda darah tpi xda contraction tpi ttap tenang n sty kat rmah. just sdiakan brng" nak g hospital jaa . smpai ke hari ni blum ad cntraction .. doakan sya jg dpermudahakn brsalin kdua selamat aminn yaallah ... btw ni scondbyy

2y ago

Ya sama2 kita semua dpermudah oleh Allah ya. Xpelah nti tbe masa baby nk keluar dia keluar kita sabar jelah. Doa byk2 mudah2an mudah dan selamat semuanya.. aamiin…

samalah due date Kita, tapi tanda2 pun takde lagi.. nie Masih lagi berniaga, berjalan Sana sini, kemas2 Rumah.. Saya kalau boleh pun nak beranak cepat2, sebab dah xlarat nak kehulu hilir bawak perut.. kakak2 n abg Hari2 Tanya Bila baby nak keluar kenapa lama sangat baby nak keluar, mama dah xlarat nak bawak baby.. mamanya pun pasrah jelah..

2y ago

tulah, Aminn harap2 sebelum tarikh due lah baby keluar..

Saya due 15/9. Baby pun seronok dalam perut. Cuma dah braxton hicks la. Perut kerap mengeras dan sakit. Tapi frequency tak kerap. Moga Allah mudahkan semuanyaaa 🥰🥰

Sama la sis 11/09. Tp xda tnda2 lg bby nk kluar. Syok sgt dduk dlm . Kita dah nervous hri2 mmikirkn bila nk kluar 😅 takut but at the same time excitedd

2y ago

Kan.. kita dok doa Ya Allah cepatlah aku bersalin bkn apa tulang pelvis ni dh sakit sgt tp apa boleh buat sabar jelah. Tp tulah walau ank ke3 seriau nk bersalin pun tetap ada. Moga Allah permudah segala urusan ibu2 yg bakal melahirkan ya.. aamiin..

sy due 14/9..sblm ni kerap sngt smbelit..shari dua nih dah xsmbelit..jdi crit birit plak..xdak tnda2 lgi..kdng2 nk p tndas krap2 pon tkut

2y ago

Ha tu salah 1 tanda dh dekat dh tu sama2 kita bersabar ya hehe sy pun hari tu bpe hari sebelit smpai penat dok kt toilet😂 geram betol .. Ni dh cirit birit dh alhamdulillah lega rasanya rasa ringan sikit lah perut walaupun hakikatnya xde beza pun ringan beratnya😆

Waalaikumsalam sama saya tapi saya belum ada tanda2 lagi sama ke dgn awak?

2y ago

Xpe sabar mak sy kata nti tbe masa dia nk keluar dia keluar juga😆 kita jelah larat xlarat nk nunggunya kan.. tanda2 ringan tu dh ada cuma yg berat je belom lg. Harap2 dlm 2 3 hari ni adalah tanda2 beratnya dh xlarat nk membawa boboyot ni ha. Xsabar jumpa baby pun ya tp takottt😂

kta sma due 11/9 nie smoga kta baik2 n d permudahkan smuanya🙏🙏

2y ago

Ramai pula sama tarikh due ek hahaa😂 kuasa Allah tiada yg mustahilkan. Aamiin.. mudah2an dpermudah semua urusan hemdaknya..

due sama, dah sakit2 dahh mcm senggugut. bukaan baru 2 cm..😪

2y ago

Wah alhamdulillah.. xlama lg je nk jumpa baby.. moga dpermudah semuanya ya.. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ …

semoga dipermudahkan segala urusan 🫰🏻

2y ago

آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ .. moga semua urusan kita ibu2 melahirkan dpermudah oleh Allah آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Ya Rab..