due date

Hi. Siapa due date bulan 12. Dah lengkap ke brg baby? Xsabar nak jumpa baby.. Tp dkt² duedate mcm gementar plk jd nya😄😄 semoga dipermudahkan pd semuanyaa yg bakal melalui proses bsalin nt😊

45 Balas

Saya pnya EDD 18.12.2020 ni. Sy xtau nak rasa apa sis. Nervous, takut..haish..tapi xble ikut perasaan sgt..setakat ni, brg baby dh siap kecuali diapers dia je..brg sy, tgl nk masukkan Toiletries, thermos, milo n cup utk minum. Hjg minggu ni la siapkan. Rabu kna jumpa doc sbb dh masuk 36 weeks. Doakan sy dan anak selamat ye sis..sy pun doakan sis dan anak selamat..dipermudahkan urusan bersalin nnt. Aduh! Kna simpan document2 penting dlm beg gak nnt. 🤦‍♀️

due date sy 1/1/21.. tp kna bersalin awal dlm pertengahan bln 12 ni sbb baby sy besar kata Doc.. hanya nk tggu jumpa Doc pakar 11/12 ni untk scan dan beri tarikh bersalin nnti.. semoga mummy2 smua sini dpermudahkan masa bersalin dgn lancar smua.. aamiin..

saya 24/12.. hehe.. sama la kita, rasa excited nk jumpa baby tp at the same time rasa nervous jugak.. mixed feelings. normal la tu kan.. hehe. apa2 pun, mudah2an semuanya selamat utk kita semua.. amin ❤️

4y ago

hehe aaminn inshaAllah moga allah makbulkan

15/12 smua brg baby & mumy dh lengkap dan siap packing. Excited nak jumpa baby sbb firstbaby🤭 tapi dlm excited ada takutnya juga. Semoga kita yang bakal melahirkan dpermudahkan segala urusan. Amen

4y ago

amen sis

spital bagi due29 12 20 klinik swsta bagi due05 01 21 enta yg mna betul ni tk sabar jumpa baby petamah dulu tugu2 rezki selma 4tahun skng menanti due 😘😘

Saya 30/12 🌸 Tkot plus happy at the same time 🌸 semoga bakal2 ibu dipermudahkan segala urusan bersalin nanti 🤲🏻ameen3 🤲🏻

Saya 13/12 ya Allah bila fikir tu tarikh rasa bedebar mcm2 di rasa .semoga bakal melahirkan di permudahakn dn doakan sy di permudahkan bersalin ya amin amin

Doc bagi date 28/12 tapi dalam apps ni date 24/12.rasa tak sabar dalam masa yang sama takut.semoga dpermudahkan untuk kami berdua dan ibu2 semua.

26/12 .. belom siap.. baju nk rotate baju kakak dia pon xboleh nk balek kampong pkp.. so kena beli baju.. semoga d permudhkn ye mmyy semuaa..

4y ago

mmg kena beli baru ni.. hehhehe

Sy due 11/12.. rasa berdebar dh nk dekat tarikh. Semoga sy dpt bersalin normal dan dipermudahkan urusan bersalin. aamiin🤲🏻