Due date minggu depan..

Assalammualaikum ibu2 dan bakal ibu semua. Ada yg sama due minggu depan x? Due sy 11/9. Xsabar nk jumpa baby tp dlm masa yg sama takut juga. Moga dpermudah semuanya oleh Allah.. aamiin..

9 Balas

sy due 14/9..sblm ni kerap sngt smbelit..shari dua nih dah xsmbelit..jdi crit birit plak..xdak tnda2 lgi..kdng2 nk p tndas krap2 pon tkut

2y ago

Ha tu salah 1 tanda dh dekat dh tu sama2 kita bersabar ya hehe sy pun hari tu bpe hari sebelit smpai penat dok kt toilet😂 geram betol .. Ni dh cirit birit dh alhamdulillah lega rasanya rasa ringan sikit lah perut walaupun hakikatnya xde beza pun ringan beratnya😆