Due date minggu depan..

Assalammualaikum ibu2 dan bakal ibu semua. Ada yg sama due minggu depan x? Due sy 11/9. Xsabar nk jumpa baby tp dlm masa yg sama takut juga. Moga dpermudah semuanya oleh Allah.. aamiin..

9 Balas

Sama la sis 11/09. Tp xda tnda2 lg bby nk kluar. Syok sgt dduk dlm . Kita dah nervous hri2 mmikirkn bila nk kluar 😅 takut but at the same time excitedd

2y ago

Kan.. kita dok doa Ya Allah cepatlah aku bersalin bkn apa tulang pelvis ni dh sakit sgt tp apa boleh buat sabar jelah. Tp tulah walau ank ke3 seriau nk bersalin pun tetap ada. Moga Allah permudah segala urusan ibu2 yg bakal melahirkan ya.. aamiin..