Due date minggu depan..

Assalammualaikum ibu2 dan bakal ibu semua. Ada yg sama due minggu depan x? Due sy 11/9. Xsabar nk jumpa baby tp dlm masa yg sama takut juga. Moga dpermudah semuanya oleh Allah.. aamiin..

9 Balas

samalah due date Kita, tapi tanda2 pun takde lagi.. nie Masih lagi berniaga, berjalan Sana sini, kemas2 Rumah.. Saya kalau boleh pun nak beranak cepat2, sebab dah xlarat nak kehulu hilir bawak perut.. kakak2 n abg Hari2 Tanya Bila baby nak keluar kenapa lama sangat baby nak keluar, mama dah xlarat nak bawak baby.. mamanya pun pasrah jelah..

2y ago

tulah, Aminn harap2 sebelum tarikh due lah baby keluar..