38wk 2days .. belum ada yanda kuat lg

Siapa yg 38weeks masih belum ada tanda? Harap kita dpermudah bersalin sebelum over due.. Aamiin..kuat x kuat jelah nk bawa perut boyot ni lg bpe hari. Moga dpermudah segala urusan kita ya ibu2 semua🫰

5 Balas

Saya dh 38weeks 3days masih belum ada tanda tanda darah or air ketuban pecah cuma sakit ari ari ja baby pun aktif ye dlm perut semoga urusan kita bersalin dipermudahkan takut campur excited nk jumpa baby🤭🥰

sama lah. g klinik pun misi asyik tanya tanda2. kita steady lg😆. kaki mmg dah bengkak. excercise dh buat. tp bby nak duduk dlm lagi. ibu dh tak sabar. jantina bby pun tk tahu lg. muka ikut sapala anak ibu ni🤭

2y ago

Ha kan. Nurse kt kk smpai pening appointment mgu ni penuh patutnya esok check up tp di anjak mgu depan😂 dia punya pening siap doa kita bersalin cpt haha dia xtahu kita lg xsabar xlarat bawa perut ni ha ..

Samalah saya 38w5d belum ada tanda lgsung😭😭😭😭😭😭 macam2 dh buat exercise semua🥴

2y ago

Begitulah harapnya.. jgn le overdue sudah. Harap esok la keluarnya jd anak merdeka kuat semangat patriotic 🤣

Sama lah sis.. 38week2day.. masih belum ade tanda2 lagi.. semoga urusan kita dipermudahkan..

2y ago

Aamiin.. mudah2an dpermudah segalanya oleh Allah..

Saya pun belum ada tanda. first baby lagi taktau mcm mana nak rasa tanda tanda tu huhu

2y ago

Takpa semua org akan rasa melalui pengalaman yg pertama tu dtambah dgn perasaan gumbira gitew xsabar pun ada takut pun ada hehe pengalaman semua lain2 moga dpermudah semua urusan kita semua nti 😊🫰 Aamiin..