kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Risau kan... Sy haritu, gi swasta sorg2. Takut nk ajak asben teman. Takut ada problem. 😔 Sbb sblm ni scan x nmpk... Pastu gugur. Dua kali pulak tu... Alhamdulillah scan kali ni nmpk kantung pd usia 5 minggu 2 hari. Pastu scan tvs 6 minggu 4 hari dah nampak heartbeat. Alhamdulillah.