normal ke down waktu hamil

hai smua ibu2 ,sy hamil anak pertama di usia 40 tahun . kandungan 5week. normal ke rasa down ,takut ,and mcm2 ...

1 Balas

Jgn camtu sis, jgn pikir negatif ye time pregnant ni. Saya nak share satu cerita, mak saya last mengandungkan adik saya yg bongsu tu pada umur 42 tahun. Skrg adik saya dah besar 5 tahun. Mak saya boleh mesti sis boleh, cumanya mak saya dlu masalah hb low aje, yg lain takde masalah. InshaAllah sis boleh ye jgn down jgn fikir negatif tak elok untuk baby, enjoy je okay👍🏻 mudah mudahan segala urusan sis dipermudahkan amin🤲🏻❤️

2y ago

trima kasih sis.. aamin ya mujib 🤗