kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Walaikumusalam. Awal sangat sis scan, saya scan masa 8 minggu belum nampak apa2 lagi. Check masa 10 minggu baru nampak heartbeat baby, sabar ya sis. Orang lain2, ada yang scan nampak awal, ada yang scan nampak lambat. In shaa allah, doa yang baik2 ya ☺️