keluar darah time pregnant

Assalammualaikum hai sy bru preg 12minggu, dah masuk 4hari ada kluar darah tp x byk n x sakit perut ada sapa2 pernah mcm tu x?

10 Balas

Sy aritu keluar darah, trus g spital..doc check ,scan tgok bby katung dh mula jadi bulan sabit..spttyer katung bulat molek..doc suh sy balik rest ckup2..tp darah ade je keluar darah dari ari pertama ke 4ari, sy g swasta..bby xmjdi.. trus doc swasta buat surat suh g kk.. bru sy rse sakit ari ke 4.. g spital doc suh sy balik sbb nk suh janin keluar sdri ..dlm mse 26ari tu mmg hbs mse tengah jln jee g spital,tp doc suh balik gtu je, ari ke26 bru katung keluar kt rumah.. g spital je sis..ade org prengnant keluar darah okeyy je, ade yg x okey mcm sy bby xder..

5y ago

ohh