Normal x jika keluar darah n spoting brown semasa preg 15weeks++

2-3hr lepas sy ada keluar darah sekali dgn keputihan... pastu td lepas subuh ada keluar spoting brown plk.. dan sy jga ada sakit dkt bwh perut n menyucuk d bhagian ari2... ada sapa2 pernah jd mcm ni x ?

6 Balas

Saya ad mcm tu dlu masa ank ke 2..tapi xkuar darah..cuma sakit mcm nk bersalin gtu...saya g jumpa bidan..pkar bab perut...bidan tu ckap baby dk bwah..dia angkat sikit..Alhamdulilah...

x normal sis..kalau ad duit lbh baik prg klnk swsta untk cek atau coll kk tmpt sis dulu mklum kn nt nurse akn bg thu prlu buat apa

xnormal..terus ke hospital atau blh ke klinik scan dulu keadaan baby..jika Ada masalah klinik Akan refer hospital..

Terus ke hospital sis. Itu adalah yang terbaik. Bawa buku pink. Threatened

Tak normal sis. Pergi check

xnormal ya