5W 5D

Assalammualaikum & good morning mummys semua, Last week saya check upt awal pagi then positif. Masa tu hari kedua lewat period. Then after 5 days check upt jumpa Doc untuk scan and Doc kata tak nampak apa2. Saya balik tu then nak check lagi double line ke tak, still naik double line. Ini normal ke? sebab before ni saya pernah gugur and tak tahu pregnant masa tu (kebetulan gugur tepat pada hari pertama period). siapa ada experience macam saya?

7 Balas

saya 8weeks nmpk kntung n doc refer hosp..rsau gugur first pregnancy time tuh..appt hospital lpas 2 mnggu (10weeks) scan bru nmpk jntung ..😊