Ada tak kat sini yang pernah pregnant luar rahim then pregnant pulak.

Hai mummys. Week brapa boleh scan perut? Sebab saya baru check upt nampak double line terang dan takut terjadi balik pregnant luar rahim. Sy last period 15/12/21 #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

2019 sy prgnant luar rahim n skrg alhamdulillah pregnant normal. mmg risau .tapi masa 6 weeks sy terus p scan.Alhamdulillah kandungan dlm rahim..in sha Allah jgn takut..nanti scan ya.

3y ago

aamiin.terima kasih mmbantu.😊

Saya ! Saya ectopic 26/12/20 mengandung balik 24/11/21 . Alhamdullilah now dah nk masuk 8weeks

Biasanya 8w ke atas kalau nak nampak janin + kantung + heartbeat

3y ago

🥰❤️

mcm mn tanda2 luar rahim sis ? sbb doc pun suspek sy luar rahim

3y ago

oh ye ker ? sy pla xda rasa apa2 skrg .. rasa mcm biasa .. doc scan rahim kosong .. tpi hcg hormon makin meningkat .. sebelum doc suspek luar rahim .. sy ada keluar drh mcm haid .. sakit perut rasa mcm sengugut .. then pegi tandas kencing mcm ada benda nak keluar .. keluar ketulan darah mcm warna mcm drh hati dgn selaput putih .. spi skrg still berdrh mcm drh period tpi on off .. sy ni keguguran atau luar rahim .. sbb sy x rasa sy mcm org mgandung ..