gdm

Assalammualaikum, ada tak yg ada pengalaman kena gdm masa prgnant? Susu jenama apa yang sesuai untuk diminum?

8 Balas

Saya start kandugan 7bulan ad gdm... 😥😥😥 kna diet control kalo x kna mkan ubat... So, mnum air susu yg low fat then makan biskut jacobs yg hi-fibre... Nasi drpd 2snduk, jdikan 1snduk... Lauk n syur yg bnyak... 😁😁😁

Sy gdm dr ank first smpai nk msk no 3 nie.. ambik enfamama mmg di kwl gula kite.. jgn ambik anmun 2 mggu berat naik 2kg taw.. sy dh kena hshaha🤣🤣 pastu try enfamama br ok

Saya gdm on insulin, saya minum dutchlady full cream... Lowfat tak blh....(loya)

C2joy .. NK Cuba boleh wasap at 01156643101 .. to pmknan on kna jaga

Susu hl low fat warna merah. Dietician yg sarankan.

sy gdm on insulin..sy mnum dutch lady low fat..

Sy on diet control..minum susu farm fresh,

Su dutch lady low fat..mmg bagus