Susu Utk Gdm

Salam n hi.. Sy gdm control diet.. Nak tny mommy2 semua susu ape yg sesuai utk gdm jenama apa yg sesuai penah mommy semua try..

12 Balas

Better fresh milk farm fresh yg tutup Oren tu. Mmg 💯 tanpa gula. Susu fomula lain xsure. Setakat nie Wildan Mama ok xde gula. Klu Anmum,tinggi gula.

Sy consume ssu kmbing Lazz. Sy pn gdm. Skrg dh xbuat bsp lg sbb tgh tggu masa nk bsalin. Result stkt ni, alhamdulillah.

4y ago

Ya, kurma

ramai ckp hl sesuai for gdm mummy. morning minum dutch lady, malam hl sbb saya pun gdm also

Sy mnum susu rizqi...klau habis mnum susu yg rendah lemak..susu rizqi 3kotak dh sy mnum

Janji x minum anmum...anmum gula tggi...doc pn x bg sbb gula tggi...

Samalah sy.. dutch lady pure tu pakar pemakanan hospital ckp..

sy minum dutch lady low fat.kdg2 farm fresh

Fresh milk saja sis lbh bagus.

Nurse kk suggest susu low fat

Saya minum fresh milk