Susu yang sesuai

Boleh sy tahu susu apa yg sesuai utk diminum semasa mengandung sy dh 22 weeks...tapi ada gdm

7 Balas

Dietitian pesan selagi susu tanpa perisa should be ok, kalau nak rasa coklat letak serbuk koko...mcm tu ja 😅 cuma kalau dah entering 22w dah kena makan ubat kalsium sama rasanya

cuba try calla milk , sy consume dr 1st trimester. Alhamdulillah HB okay, no GDM. susu tu katanya sesuai utk yg ada GDM jugak

puan cer try susu calla milk sbb ramai review consume yg ni gdm ok wlupon suka manis

Kalau nak selamat sis amalkan calcium tablet pun ok. Dah tentu2 takde gula

skim milk boleh beli di shoppee. jenama sunglo kot. sy ok

susu HL marigold

susu biasa pun ok