Mertua & ipar

Assalammuaalaikum.. Hujung bulan ni ad kenduri ipar dirumah mertua tp mertua cadangkn pda suami nk smbut birtday ank sye skli msa kndri tu.. Sye tkut nk prgi ke kndri ipar tu sbb prnh skli ipar bt kndri dn yg mnjemputnya mertua dan msa tu sye disindir katanya x dijemput tpi dtg kndrinya. Tkot nk pergi sbb bila sye tnya ap2 psal kndri mertua dn ipar diam.

6 Balas

Takyah sambut birthday sekali. Nanti timbul isu lain. Kata kita tak keluar duit la. Keluar duit sikit la. Baik buat kat rumah sendiri je. Puas hati nak jemput sedara mara. Pasal kenduri tak dijemput tu memang hati ipar tu busuk la. Takkan la awak sebagai isteri kepada adik atau abang dia tak dijemput.