nk thu sape same mcm adik ipar saye

Adik ipar sye die ade buat ujian hamil...keluar dua line tp line ke dua tu mcm nk ckp pudar x nk ckp terang pun x tp napk line tu ade 2..dah buat dua kali tes tu...yg peliknye keluar darah mcm datag bulan...ade kah adik ipar aye tu hamil....ade x ibu2 yg same mcm adik ipar sye...terima ksih...

1 Balas

Actually, light bleeding & spotting is common during pregnancy especially early pregnancy. So don't worry. Tapi kalau heavy, sampai kena pakai panty liner or pad, better minta Dr cek ye.