adik ipar

Haii guyss just nak minta pendpt, adik ipar selalu masuk campur hal rumah tangga kitaorg, salah faham dengan mak mertua lepas tu adik ipar boleh lak bagi ayat2 trntang adab dekt status dia, mcm mana nak hadap adik ipar mcm ni ?

2 Balas

biar kan je. mute status dia supaya awk tkyah tgok. sok dia dh kahwin dia akan rasa. saya dah kena dahh. tp mil laa yg kena. komplen saya kat mak saya ckp macam2 masa saya gaduh dgn suami. last2 dia kena dgn besan dia plak bila akak ipar gduh dgn suami dia. besan dia ckp benda sebijik mcam dia ckp kt mak saya.

block ja status dia