Mertua & ipar

Assalammuaalaikum.. Hujung bulan ni ad kenduri ipar dirumah mertua tp mertua cadangkn pda suami nk smbut birtday ank sye skli msa kndri tu.. Sye tkut nk prgi ke kndri ipar tu sbb prnh skli ipar bt kndri dn yg mnjemputnya mertua dan msa tu sye disindir katanya x dijemput tpi dtg kndrinya. Tkot nk pergi sbb bila sye tnya ap2 psal kndri mertua dn ipar diam.

6 Balas

Kadang2 sis, kehadiran kita ni org xsuka.. org menyampah... antara 2 lah.. sis/hsbn kompem gan ipar Atau xpyhla pergi, smp sis dpt undangan direct dr ipar.. tkt org tua2 slh dgr/fhm plak... Haram sis klo pergi kenduri org xajk