Mertua & ipar

Assalammuaalaikum.. Hujung bulan ni ad kenduri ipar dirumah mertua tp mertua cadangkn pda suami nk smbut birtday ank sye skli msa kndri tu.. Sye tkut nk prgi ke kndri ipar tu sbb prnh skli ipar bt kndri dn yg mnjemputnya mertua dan msa tu sye disindir katanya x dijemput tpi dtg kndrinya. Tkot nk pergi sbb bila sye tnya ap2 psal kndri mertua dn ipar diam.

6 Balas

Itu anak awak sis. Jgn biarkan sesiapa pun buat keputusan untuk anak kita.

1y ago

Kan..penat2 kita mengandung 9bulan dan melahirkan, senang2 org nak tentukan itu ini pd anak