upt kabur

Assalam.. upt pagi tadi..

upt kabur
22 Balas

Klau result terus naik masa titis urine kira positif la tu, klau dah lepas 5 minit baru naik boleh anggap sbg false +ve je dulu, cuba lagi 2 hari & test sampai la upt tu betul2 sama terang.. wlaupun masih tak lewat period upt boleh je detact if persenyawaan dah berjaya & benih selamat mendarat dalam rahim . Saya pun test upt sebelum lewat period sbab saya jenis track waktu subur setiap cycle..jd lepas 10 hari tarikh subur tu terus buat pregnancy test.

4y ago

Esok boleh repeat test lagi, klau makin terang rezeki la nak dapat baby..

Tp line tu kabur.. belum lewat period lagi.. period sepatutnya 11hb.. wife test awal sebab rasa lain.. atau line kabur sebab masih awal?

4y ago

Positive ke dr?

Sy test petang, mcm ni le kabur. So buat tak tahu. Ingtkn invalid. Minggu dpt cek pagi2 masa subuh tu, terang 2 line. 🤭

Alhamdulillah tahniah sis pregnant jaga kandungan jgn angkat benda berat.

thniah..msih pringkt awl kehamilan..next week check lg..

Ade tu.. lgi bape minggu pkat ler.. jge diri.

2y ago

ni brang apa

Positif ne.. Tahniah sis ! takecare n godbless youu..

Kimchi boleh makan ke sekiranya positif?

4y ago

Sama²

thniah..kandungan msih bru..jga baik2

Kabur ats sbb awl lg kandungan sis..