Baju baby

Assalam smua nak tanya korang beli baju baby brpa bnyak ye? Baju newborn perlu ke? Ke tak prlu bnyak? Kalau 0-3m tu agak2 brpa lama pkai tu

29 Balas

kalau sis jenis suka brand2, ni sy ada list sikit. seeloknya beli 0-3m byk takpe. org ckp baby cepat membesar tp takdela cepat mana hehe - mothercare sizing besar. 3-6m sampai skrg baby pakai masih nampak besar especially kt kaki tu even baby sy 4m & 7kg dah😂. - uniqlo cun2 kt badan even saiz nb. - h&m sy paling suka sbb kain best & mmg elok terletak kt badan. - cotton on kain jenis tebal rumah takda a/c takut tak selesa. - little love (brand jual kt Parkson), sizing kecik amat. beli 3-6m pakai utk nb muat. bila nk pakai time 3m, dah ketatttt - OKBB ok kain best tp jenis sizing pendek so kalau anak panjang kena beli 1up size. - Fiffy sizing 0-3 agak kecik kalau baby dah 6kg tp 3-6 dia besaq gabak pulak haha - Junior's size nb elok. sbb ada tulis up to berapa kg so boleh agak2 nk pakai dlm berapa lama. kain pun best lembut.

11mo ago

takpe boleh topap2 lg nanti. baby dah keluar nanti lg senang nk bajet saiz. moga dipermudahkan sis. happy hunting baju babyyy!