Mengigil

Assalam semua Sy first baby. Baru 5w Kalau bangun tidur sy mesti mengigil. Puas sy makan minum tapi sama. Harini smpai ke malam rasa gigil tu. cuma kurang sikit je. Ada apa2 yg sy tak tahu ke? Atau ada kena tambah makanan tambahan yg lain? Asid folic n susu sy amik setiap malam sebelum tidur.

1 Balas

Awk jarakkan tak time consume susu dgn folic acid ?

5y ago

Oh okay la macam tu. Badan gigil takut hb low ke ape kan. Nanti bila check up try tanya nurse. Kalau sy pulak terlalu rushing buat kerja rumah, rasa macam nk pitam je. Gigil2 tu takde rasanya. Tapi kalau lambat makan, memang pedih nau perut 😅