diri ini yg terlalu sensitifkah?

Assalam semua..saya selamat bersalin anak prtama dan hari ni dah 20 ari berpantang..brpantang di kmpg dan brjauhan dgn suami kerana suami bekerja..brpntang dijaga oleh mak dan adk bradik..cuma stiap malam mmg dri sndri yg brjaga malam bila ank brjaga dan mnangis..rsa xkuat..mgkin sbb suami jauh..sbb kna hadap sorg2..rsa mcm xkuat smngt pn ada .rsa hati tisu sngt..rsa nak menangis je..bila tgok muka anak rsa tnang ckit..ntah knp..mmg dalam pntang anak sulung akan mcmni ke? Saya trlalu snsitif ke? Ya Allah berilah daku kekuatan..?

13 Balas

alamak sis buat sy takut jer.. nak dkt due date ni.. xnak sedih-sedih dah nak happy jer 😣

4y ago

Sis pn bejauhan ngn suami ke nnt?