Waktu xsubur

Salam.. mohon admin siarkan Sy last period 30/11/2020..n bersama suami 2 hr selepas habis period..period sy tetap n xpernah miss..kalu ikutkan waktu subur sy ada hr ke 14 dr 1st period..tp sy bersama pd hr ke 9 which is bkn hr subur..n sy pregnt..sgt2 berharap² dpt bby girl sbb 2 sblm ni dah boy..btl ke bersama bkn waktu subur kemungkinan besar baby girl..nk g check gender pn kecik lg..😅😅😅

1 Balas

waktu subur ade lingkungan hari dia..bukan sehari je..and then jangka hayat sperma bukan sehari...tapi 5-7 hari bru dia mati..so kalau cd 9 ..tambah umo sperm akan jatuh hari awk subur jgk..mcm tu