gugur

Sy baru je keguguran... Biasa kena berpantang berape hr ye.. Dan cara pantang tu mcm pantang org beranak ke mcm mn.. Hr ni genap 8 week pregnant.. Xde rezeki.. ?

2 Balas

pntg same mcm org branak juga sis . sbb dua2 melibat kn pemulihan rahim semula tok bg janin lain nt kukuh dlm rahim . xd xdpt ank lg . fikir je yg baik2 . mne la tau Allah nk bg mse yg lebih sesuai n baik . kita xtau .

5y ago

ye mudh mudhn ad rezeki sis n suami nt . klau kita subur In Shaa Allah skejp je bole lekat . uhuhu . sy yg merncg da xmau ank lg pon pkai iucd pon mlekat juga sis . kita xtau rezeki yg Allah bg pd kita .

Try again nanti and take care!