mohon doa dr kalian semua..

Assalam semua...hr ni sy dah 38mggu 1hr....hr ni dr pukul 3pg td smp sekrg sy rasa dkt ari2 ni skt seakan penuh btl...serta skt di tulang punggung...ada kah tu tanda2 nak bersalin ye...sy kalau tak bersalin mggu ni...hr sbtu ni kena serah dr...hr ahad kena induce...mohon doakn sy bersalin seblm hr sbtu ye semua...trima kasih...

21 Balas

Semoga allah permudahkan urusan sis..

Semoga d permudahkn..aamiin

Semoga dipermudahkan sis..

Moga dipermudahkan bersalin ya

5y ago

Aminn...trima kasih

Semoga dipermudahkan.Aamiin

5y ago

Aminn...trima ksh

Semoga d permudakan sis

5y ago

Trima kasih

Moga dipermudahkan

5y ago

Aminn...trima kasih sis

Smoga dpermudahkn ya

Semoga dipermudahkan

Awalnya nak kena induce dear. Minggu ke 39 kena bersalin ya? Semoga dipermudahkan semuanya. 💪

5y ago

Ha ah sis...ni pakar yg ckp...pttnya masa mggu 37 nak kena induce...tp nasib baik masa tu brt baby 2.9kg..tu yg die org bg msa 2mggu lg