Alahan susu

Assalam semua. Sy first baby 4w Sy ada minum susu Anmum. Tiap pagi perut sy akan meragam. Bukan membuang seperti biasa waktu pagi tu. mesti akan cirit. Sekurang2nya 3 kali. Pedih ya amatt. Sy ingatkan sy makan pedas. Tapi smlm sy cuma utk tak makan pedas, tapi sama juga. Adakah sy kalah dengan susu Anmum tu? Atau first baby memang akan rasa gini? Mommies boleh suggest tak susu yg sesuai selain anmum.

Alahan susu
22 Balas

sy mnum yg coklatt, 1 hari kdg mau 5 kali mnum sbb sedap sgt 😂 skli baby lahirr mau 4kg 😁

5y ago

Tak kalah takpe. Sy minum anmum ni je macamni. Sebelum preggy sy mmg minum susu