Alahan susu

Assalam semua. Sy first baby 4w Sy ada minum susu Anmum. Tiap pagi perut sy akan meragam. Bukan membuang seperti biasa waktu pagi tu. mesti akan cirit. Sekurang2nya 3 kali. Pedih ya amatt. Sy ingatkan sy makan pedas. Tapi smlm sy cuma utk tak makan pedas, tapi sama juga. Adakah sy kalah dengan susu Anmum tu? Atau first baby memang akan rasa gini? Mommies boleh suggest tak susu yg sesuai selain anmum.

Alahan susu
22 Balas

Anmum tinggi kandungan gula, macam saya banyak minum susu kotak macam dutch lady or hl..

Sy minum susu ni yg coklat jd ssh nk membuang pulak..so skrg minum farm fresh je

5y ago

Wahhh. Mmg kne cari ni susu ff

Saya pun mcm tu gak semua try susu utk ibu hamil last tukar susu HL baru serasi

kebarangkalian susu tu tak sesuai dengan awk . cube survey susu lain ye mommies

Saya pun minum anmum terus memulas. Sekarang minum susu biasa je

5y ago

Ohh okay. Tqsm sis

saya minum susu ni pon cirit muntah jgk.. x serasi rasa nye

5y ago

Ramai rupanya yg macam sy 😂

Sy minum anmum pun cirit muntah😂 sampai admit ward la..

5y ago

Adoi. Igt sy tk sesuai susu tk. Btw Tqsm sis ❤️

mybe susu anmum tu x sesuai ng sis...try tuka susu lain..

Boleh cuba susu HL & susu kurma farm fresh.

sy mnum farm fresh je..yg orignal & susu kurma..

5y ago

Ohh okay Tqsm sis ❤️