Lendir Coklat

Assalam semua.. normal ke kalau keluar lendir coklat. Harini sy 7w6d.. Terkejut tengah dalam perjalanan p open house tetiba ada lendir coklat.. Ni first baby.. n sy belum pernah pergi check up lagi..

2 Balas

Better pi refer doc..kena cek keadaan ibu tkt jga ade ape2...Sis xbuka buku lg ke cmna?

5y ago

Elok dh buka buku tu sbnrnya..Sb dh dkt 8mngu..Sye aritu pon 6mngu dh buka..Hehehe tpi kalau ade yg xkena better g check up..Tkt yg bwah tu xok

Waalaikumussalam, kalau keluar lendir kecoklatan, kena segera jumpa doktor

4y ago

Post ni dh lama sis, thn lps