Lendir coklat

Salam mommies, normal tak kalau keluar lendir coklat mcam dlm pic ni. 6w pregnancy. 😭

Lendir coklat
4 Balas

sy masa 6w pn keluar darah coklat2 ni.. terus g klinik.. dktor scan dah nmpk kantung,dktor takut gugur, so dktor suruh mkn ubat kuatkan rahim.. Alhamdulillah sekali mkn je terus x keluar dah..dktor kata ubat tuh x ade kt klinik kk so kena beli sendiri kt farmasi.. dalam rm80..

mcm spotting..tp sis g jer la klinik. kita taktau dalaman..sy masa first pregnancy taktau apa jd spotting masa around 9w..sy risau terus g klinik inform dan doc scan tgk baby ok..rasa lega.so apa2 g klinik yer sis

2y ago

jaga makn dan jagan buat kerja berat..

Sy pernah jadi macamni, terus pergi emergency atau klinik. Dia akan bg ubat kuatkan rahim

saya sedang alaminya dari 7miggu sampai sekrang 10w

2y ago

Sama sis. Saya kena masa 6w. Skrg 7w4d masih ada. Dah makan ubat kuat rahim