LENDIR COKLAT

Assalamualaikum . Nak tanyaa . Sy pregnant da 8week . Tadi sy nak kencing ada keluar lendir coklat2 . Siapa ada pengalaman mcm ni . Pergi ke sy pergi klinik . Risauu . Baby first 😩

6 Balas

Saya ada keluar lendir coklat tapi alhamdulillah baby ok lepas scan. Refer dokter ya awak. Boleh jadi normal atau tidak ☺️

sy pon ada lendir cokelat masa 8w haritu .. doc kata tu darah lma .. skrg 9week dh berehenti dah ..

Prgi klinii cpt…sy kua lendir coklat 2hari lps tu drh..n ggur…bru je gugur hari ke 3..8w++

4w ago

mcm saya tahun lps sis gugur mula2 mcmni la. kena bnyak rest dduk je dkt katil jgn buat apa2 . baring je xblh angkt brang berat2 n xblh penat sangat tau sis. jaga kandungan

Waalaikumsalam, klu sy pula kluar drh 😂 sbaiknya sis trus jmpa doktor ye ☺️

4w ago

Masa tu sy 9 week , kluar je drh terus buat check up 😅 doktor xda bg ubt pa2 cuma doktor ckp kt sy byk2 brht & suruh stay kt umah je sbb sblm check up tu sy blik kg beraya 😂

Pergi jaa lah klinik check and scan yea sis

Pergi jumpa doktor terus untuk pemeriksaan.