morning sickness

assalam ..nk tny ,sy 1st bby .. slalu bila kite akn start morning sickness sbb skrg dh 7mggu ,tp alhamdulillah xde rsa pening & mual2

13 Balas

Wasalam. Bergantung pada orang. Masa saya tak tahu saya pregnant, saya okay je. Lepas dah tahu pregnant tu (5 week), terus mual mual tapi tak muntah. Morning sickness dari 5 week sampai 15 week

5y ago

Sy ikt kan ad pcos ..dua2 ovari sy pnuh buah anggur nie ..tp kuasa allah,xsngka mlm sy skit prut sgt rupa nya sy mgandung . Tp tu la xde pun muntah2 atau apa smp skrg ..skrg pun dh 7mggu