Morning Sickness

pernah x ibu2 xde alahan sprti morning sickness?preggy kli nie xde mual2, loya or muntah..skrg da 6 mggu..

9 Balas

Saya prgnant seblum ni, relex tiada alahan, cuma tak boleh bau hanyir je. Tapi prgnant kali ni, btul2 mcm lembik sedikit, hari ni sya bru 6m, tapi badan pening bdn lembikkk loyaa,

sy tgh alami ... tgh 8minggu.. sharian muntah 6 7 kali... kdg² teruk pening kpala.. xpe la sbr je. nnti rindu memori² cmni. #preggyankkdua

sama lah sy..takde sgt morning sickness preggy kali ni..awal pagi je ade loya skali dua..pastu ok je..tp perut lak lapar 24 jam..

Saya 5 minggu tkde alahan lagi , harap2 tkde alahan sbb tgk kawan alahan hritu rasa tk sanggup 🥹

Saya pon skrg dh 6week tapi takde 1 alahan pon semua bnde bole telan xde muntah ii atau pening 😂

ank pertama takda langsung.. ank kedua ni taktau la lagi😱😱😱

Preggy anak kedua takda alahan langsung sampai lah melahirkan. 😁

normal jer mami .. ikut hormon badan ..

sama,sy 6 mggu