air gula

Assalam nak tanya kalau keturunan ada kncing manis, air gula kena minum selalu ke masa check up

6 Balas

1. Kena mnum skli sbb fmili ad sejarah. Kalau xsgkut kncing manis ok ja.. 1 lagi klau xd kncing mnis ttba brat naik mndadak.. kena mnum skli lg.. gtu jela.. Xdelah stiap kali checkup kena mnum.. 😅

5y ago

Awak cek.kt wall post sy..sy ad tulis cra makan time bsp n my eating rutin msa mgndung . Sy gdm on diet control. 😊

mcm sy ada sejarah fmily dan juga obes. kena minum awal2 lg msa 10week. nasib xsangkut. bln depan perut 7 bulan kena minum lgi sekali. nervous..... 😣

Kalau ada family history, awal² dh kena minum air gula, dlm bawah drp 18w.. lepastu kalau ok, kena repeat masa 28w..

2 kli je minum klo xsangkut gula...

2kali kena minum.. Masa 14w and 28w

Amalkn sup lobk putih sis