buku pink

masa kandungan berapa minggu sesuai buat buku pink di klinik kesihatan?.sbb sy baru tahu prggy ikut kiraan dkt apps bgtau baru 5minggu..

20 Balas

pgi kk hrtu mse 4mnggu dia kte nt dia kol mse dh 8week dia kol suh dtg 😂😂 ambk darahh smua dgn scan

8w ke 12w..sy pun dh 8w4d .tp x sure bila nk g buat buku pink..huhu..

Boleh je pgi bila² sis. Nurse ok je. Awal lgi baik dr lmbat. ☺

Saya 4minggu sebb penah keguguran jdi doktor nak pantau kesihatan

5y ago

Sya bgi tahu family takut pape jadi kita tk tahu allah rancang.. Insya Allah tk ada pape

sy pegi masa 7 minggu sbb scan kat swasta dulu bg confirm

Baik prgi awl, ap2 bleh pntau awl2😊 sy 4weeks dh buat

Call kk utk dptkan appoimen

saya 4w6d da buat..

8weeks ke atas

8mggu ke atas