buat buku pink

Assalam. Hai semuaa, sy nak tanya, bila kita boleh buat buku pink? Pada usia kandungan brapa boleh buat buku pink? N kalau nak buat, kne call kk dlu utk appoiment ke atau cam mana?

1 Balas

Wasalam, buka buku pink selewat2nya 12w.. So better pergi around 10w.. Terus dtg pegi mana2 kkia, bgtau nk buka buku pink. Bawa salinan sijil nikah, dtg dgn husband lbh baik, senang nk cek hiv. Kalau kkia x sibuk, hari yg sama dpt buka buku, kalau sibuk, mrka akn bg appt..