NORMAL TAK?

Assalam nak bertanya, Baby sy baru nak masuk 2 bulan. Pagi kalau dia bangun dalam pukul 10pagi. Lepastu dia susah tidur dah. Kalau tidur sejam paling lama. Puas nap dah. Baby menguap tapi tidur tak lama kalau siang. Mudah terkejut ( tak bedung sebab panas siang hari). Kadang2 straight baby tak tidur. Lepastu dalam pukul 9 10 malam baru dia tidur semula, lena sangat belah malam. Susu pun sy kejutkan setiap 2 @ 3 jam. Normal tak? Kadang sy susah hati kesiankan baby tak tidur siang , risau overtired. Tapi baby tak meragam ya.

5 Balas

as long baby xmeragam x skit mnyusu ok baby ok je tu, hee jdual tdo je bru na knl dunia maybe hee ibu jela pnt lyn jdual tdo t. pnglaman sy lah. hee