lenguh dan cramp hampir setiap hari

Assalam. Mommies tau tak macam mana cara nak hilangkan lenguh tangan/kaki dan cramp kaki?kandungan sy 30weeks boleh dikatakan hampir setiap hari akan sakit macam ni. Sampai tak boleh tido.ada kawan suggest mkn pil kalsium tapi tak berani ambik sebarangan. Lupa pulak nak tanya nurse masa check up tadi.

2 Balas

Minum susu tak ? Sy ada baca kalau pil kalsium nama dia obical. Try pegi farmasi tanya pil kalsium yg khas utk preggy.

4y ago

Kalau jenis tak boleh minum susu, selalu orang makan pil kalsium je 😁

Saya amik obical. Bli kt farmasi. Sis boleh try tinggikan kaki sedikit time tido utk elak cramp.

4y ago

Wc fard