Cramp kaki

Assalam, nak tanya mommies amek apa ye selain susu bagi kurangkan cramp kaki?pagi tadi dia tarikkk cramp both kaki..Allah je tahu sakit time tu🥲🥲🥲..sy tak boleh nk telan susu, automatik muntah masam..kt rumah or office or p mna2 mmg sentiasa pakai stokin sbb cpt lenguh kalo sejuk..tqq.. #1st_pregnacy #24weeks1day

2 Balas

Saya guna magnesium oil utk cramp2 dan kebas2 kaki, alhamdulillah lps sapu mlm2 da xda cramp 😁

boleh cuba pil kalsium sis. try consult doc / pharmasist utk suggest mana yg sesuai

1y ago

Baikk..tqq