?

Assalam... Hamil boleh makan laksa ke?

18 Balas

Early pregnancy better avoid. Takut daun kesum tu. Dh second trimester boleh dh. Saya dlu mkn puas2. So dlm pntg ni tk rse terliur pun tgok org mkn lksa

Waalaikumussalam.. boleh sis. sy alahan teruk. boleh mkn laksa n tomyam je.. boleh katakan hari² sy mkn laksa. 😆

Ikut orang kot..sebab sy time preggy ni badan jd berangin plak kalo makan laksa

Boleh makan sis. Makan la. Nanti dh pantang hanya mampu melihat je 🤣

boleh, nti dh beranak ,xboleh makan dh laksa..kna pantang 😁

Waalaikumussalam.saya makan je..tp masa pantang yg tak boleh

sangat boleh! Makan sebelum kempunan masa bpantang!

Sy makan je.. nanti pantang xblh

Boleh je..xde halangan..

Boleh je sis. Sedap tu